Advocats Experts en Indemnització per Atropellaments a Vianants

Accidents Atropellaments a Vianants

Indemnització per atropellament en pas de vianants o pas zebra

El vianant és l’element més fràgil i vulnerable i necessitat de protecció enfront de la circulació de vehicles a motor. Per desgràcia, els accidents més comuns i amb majors conseqüències per a les víctimes són els atropellaments en passos de vianants o passos zebra.

Aquests accidents solen ocasionar lesions greus i amb llargs períodes de recuperació; ja que la víctima està exposada a l’impacte directe del vehicle: cotxe, moto, taxi, autobús, etc. En aquest tipus de sinistres ha d’haver-hi sempre un Atestat de la Policia Local o Guàrdia Civil, necessari per acreditar de cara a l’asseguradora corresponent la culpabilitat del conductor.

En el despatx Onandia Advocats Barcelona tenim una dilatada experiència en reclamacions de indemnització per atropellament en pas de vianants o passo zebra. Si ets víctima d’un atropellament és necessari que expliquis des del principi amb l’assessorament expert d’un advocat especialista en accidents. Contacta amb nosaltres, et guiarem en els passos a seguir a nivell mèdic i jurídic. T’escoltem i ajudem a aconseguir la màxima indemnització per atropellament.

Indemnització per atropellament de vianant per bicicleta i Bicing

Per reclamar indemnització en cas d’atropellament de bicicletes o Bicing a vianants és necessari saber que la bicicleta és un vehicle i, en conseqüència, les persones que la utilitzen han de fer-ho pels espais habilitats i senyalitzats. La bicicleta privada i el Bicing són mitjans de transport en auge, per la qual cosa cada dia són més nombrosos els atropellaments a vianants.

Si com a vianant has estat atropellat per una bicicleta o Bicing quan caminaves o creuaves per un lloc correcte tens dret a la màxima indemnització pels danys i lesions sofertes en l’atropellament. Si caminaves o creuaves de forma indeguda, probablement també podries obtenir una indemnització.

Si has sofert un atropellament per bicicleta o Bicing, és molt important que contactis amb els nostres advocats experts en reclamacions de indemnització per atropellament abans de ser reconegut per metges de les asseguradores i que no fermes cap document sense assessorament previ del nostre despatx.

Quina indemnització li correspon al vianant?

En tots dos casos d’atropellaments a vianants, quan es produeix l’accident recomanem mantenir la calma, identificar al causant i cridar a la Policia per realitzar un atestat. És molt útil comptar amb testimonis que han de romandre fins que es presenti l’autoritat. Si et traslladen a un centre hospitalari has d’indicar que la causa ha estat un atropellament. Si el conductor que t’ha atropellat manca de segur o s’ha donat a la fugida, també pots reclamar una indemnització. En els accidents d’atropellaments per Bicing, Bicing Barcelona compta amb un segur de responsabilitat civil que facilita la reclamació de la indemnització que correspon al vianant atropellat.
En aquest enllaç pots consultar el barem d’indemnització per accidents de trànsit amb atropellament.

onandia_advocats_maxima_indemnitzacio
onandia_advocats_barcelona_contactar
onandia_advocats_barcelona_indemnitzacio
onandia_abogados_barcelona_trato

Et recomenem

Que abans d’acceptar qualsevol tipus d’indemnització per accident que t’ofereixin les companyies d’assegurances o la part contrària:

1. No signis cap document.
2. Consultis amb el teu advocat, ja que la quantitat molt possiblement sigui inferior a la que podries rebre.

 

Comença ara la teva
reclamació GRATIS

picto-consultarapida CONSULTA RÀPIDA

He llegit i accepto la política de privacitat