Advocats d'Incapacitats i Baixes Laborals

Incapacitats Laborals

El nostre despatx té una llarga experiència en la tramitació davant la Seguretat Social o les Mútues de la baixa per incapacitat laboral o de la invalidesa permanent parcialtotal o absoluta derivada d’accidents o malaltia. En aquest sentit, ens ocupem d’avaluar el grau d’invalidesa, incapacitat, minusvalidesa o dependència i, segons el cas, de preparar tota la documentació precisa per tramitar la incapacitat corresponent.

Estudiem cada cas minuciosament des del punt de vista jurídic i metge per realitzar les reclamacions judicials pertinents amb les màximes garanties d’èxit. La nostra preocupació és que el client obtingui la incapacitat que li correspongui amb la certesa i tranquil·litat que està ben assessorat.

Segons paraules de Ramón Onandia “assessorar al treballador que ha patit un accident laboral requereix un tracte molt humà, més encara en casos que tenen com a conseqüència alguna minusvalidesa o incapacitat. Amb nosaltres et sentiràs bé en tot moment i, per descomptat, t’ajudem a aconseguir el reconeixement de la incapacitat laboral que et correspon”.

Per garantir la millor resolució de cada cas disposem de tots els professionals necessaris per valorar les lesions físiques i psíquiques produïdes per l’accident de treball o per la malaltia que pateix el nostre client: perits mèdics que avaluen les lesions patides, especialistes en la prevenció de riscos laborals…

onandia_advocats_maxima_indemnitzacio
onandia_advocats_barcelona_contactar
onandia_advocats_barcelona_indemnitzacio
onandia_abogados_barcelona_trato

Et recomanem

Que abans d’acceptar qualsevol tipus d’indemnització per accident que t’ofereixin les companyies d’assegurances o la part contrària:

1. No signis cap document.
2. Consultis amb el teu advocat, ja que la quantitat molt possiblement sigui inferior a la que podries rebre.

Comença ara la teva
reclamació GRATIS

picto-consultarapida CONSULTA RÀPIDA

He llegit i accepto la política de privacitat