Advocats d'Accidents de Trànsit amb Lesions Greus

Accidents Lesions Greus

En Onandia Advocats de Barcelona som especialistes en la reclamació d’indemnització d’accidents de trànsit amb lesions greus i defuncions.

Per fer el nostre treball amb total garantia d’èxit comptem amb advocats especialistes i un equip qualificat de perits experts en medicina legal i forense, actuaris d’assegurances i reconstructors d’accidents, fonamentals en la reclamació d’indemnització per accidents greus.

Les lesions greus com a paraplegies, amputacions i lesions medul·lars o cerebrals severes deixen seqüeles per a tota la vida que requereixen una especial atenció ja que a part d’indemnització per seqüeles cal

reclamar factors de correcció, incapacitats, despeses presents i futurs, necessitat d’ajudes de terceres persones, adequació d’habitatge i moltes altres partides que han de valorar-se.

En 2016 entra en vigor la nova Llei 35/2015, de 22 de setembre, de reforma del sistema per a la valoració dels danys i perjudicis causats a les persones en accidents de trànsit amb lesions greus. En supòsits de seqüeles o lesions permanents es reforça especialment la reparació del lesionat que quedi amb discapacitats que requereixin de suports intensos per a la seva autonomia personal, indemnitzant en tot cas el lucre cessant i danys emergents. Es revisa, a més, el barem mèdic de seqüeles per adaptar-ho a l’estat actual de la ciència.

onandia_advocats_maxima_indemnitzacio
onandia_advocats_barcelona_contactar
onandia_advocats_barcelona_indemnitzacio
onandia_abogados_barcelona_trato

Et recomenem

Que abans d’acceptar qualsevol tipus d’indemnització per accident que t’ofereixin les companyies d’assegurances o la part contrària:

1. No signis cap document.
2. Consultis amb el teu advocat, ja que la quantitat molt possiblement sigui inferior a la que podries rebre.

 

Comença ara la teva
reclamació GRATIS

picto-consultarapida CONSULTA RÀPIDA

He llegit i accepto la política de privacitat