Advocats d'Accidents de Trànsit i Fuetada Cervical

Accidentes de Trànsit i
Fuetada Cervical

Onandia Advocats de Barcelona som experts en la reclamació d’indemnització d’accidents de trànsit de tota índole: cotxe, moto, bicicleta, vianants, skate… així com de l’habitual fuetada cervical, o esquinços cervicals derivats de qualsevol tipus d’accident.

Les persones que han patit algun tipus d’accident acudeixen al nostre despatx per assessorar-se, sense compromís, del procés que han de seguir per obtenir la màxima indemnització, tant en un procés penal com en un procés civil, o en la possible via extrajudicial.

Com diu Ramón Onandia “abans de res t’escoltem i ens posem en la teva pell. Amb nosaltres et sentiràs còmode en tot moment i, per descomptat, t’ajudem a aconseguir la millor indemnització”

Per fer el nostre treball amb total garantia d’èxit comptem amb un equip de perits mèdics que valoren els danys personals de manera

objectiva i seguint el codi deontològic. Els nostres clients tenen a la seva disposició professionals de totes les branques que avalen un assessorament complet segons el tipus de lesions que pateixin: perits reconstructors d’accidents, economistes que valoren tots els possibles perjudicis econòmics soferts…

A més, estudiem la pòlissa d’assegurança del teu vehicle ja que en alguns casos pot arribar a cobrir total o parcialment les despeses derivades de la nostra actuació. D’aquesta forma tanquem el cercle perquè el client rebi la màxima part de l’indemnització per l’accident de trànsit i per la fuetada cervical segons el grau de la lesió i de les seves seqüeles.

onandia_advocats_maxima_indemnitzacio
onandia_advocats_barcelona_contactar
onandia_advocats_barcelona_indemnitzacio
onandia_abogados_barcelona_trato

Et recomanem

Que abans d’acceptar qualsevol tipus d’indemnització per accident que t’ofereixin les companyies d’assegurances o la part contrària:

1. No signis cap document.
2. Consultis amb el teu advocat, ja que la quantitat molt possiblement sigui inferior a la que podries rebre.

Comença ara la teva
reclamació GRATIS

picto-consultarapida CONSULTA RÀPIDA

He llegit i accepto la política de privacitat