Advocats d'Accidents

Altres Accidents

Una de les àrees de pràctica amb major creixement en el despatx Onandia Advocats és la reclamació d’indemnització per accident esportiuen la via pública, en espais públics o en locals privats.

L’accés cada vegada més nombrós a la pràctica de disciplines esportives com l’esquí, la nàutica, la caça… és sens dubte la causa de l’increment dels accidents esportius amb responsabilitat per les deficients mesures de seguretat o pel mal funcionament o manteniment de les instal·lacions.

També defensem els interessos de persones que sofreixen

accidents en la via pública o en el transport públic i que ocasionen lesions pel seu funcionament defectuós o el seu mal estat de conservació. Caigudes provocades per forats al carrer poden donar dret a reclamar a l’Administració Pública.

Un altre tipus d’accidents freqüents són els que succeeixen en espais públics, com a festes populars, o en locals privats, com a accidents en parcs temàtics, restaurants…, que estan obligats al bon funcionament de les seves instal·lacions i al seu manteniment. En general, qualsevol dany que es produeixi a una persona i del que derivi responsabilitat civil comporta el pagament d’una indemnització.

onandia_advocats_maxima_indemnitzacio
onandia_advocats_barcelona_contactar
onandia_advocats_barcelona_indemnitzacio
onandia_abogados_barcelona_trato

Et recomanem

Que abans d’acceptar qualsevol tipus d’indemnització per accident que t’ofereixin les companyies d’assegurances o la part contrària:

1. No signis cap document.
2. Consultis amb el teu advocat, ja que la quantitat molt possiblement sigui inferior a la que podries rebre.

Comença ara la teva
reclamació GRATIS

picto-consultarapida CONSULTA RÀPIDA

He llegit i accepto la política de privacitat