Advocats d'Accidents Laborals

Accidents Laborals

Onandia Advocats de Barcelona tenim una dilatada experiència en la reclamació d’indemnització per accident de treball i en la possible incapacitat laboral.

Les persones que han tingut un accident laboral acudeixen al nostre despatx per assessorar-se, sense compromís, sobre si ha existit responsabilitat de l’empresa per falta de mesures de seguretat laboral i per avaluar la possibilitat d’iniciar un expedient d’invalidesa.

Segons Ramón Onandia, “assessorar al treballador que ha sofert un accident laboral requereix un tracte molt humà, més encara en casos

que tenen com a conseqüència alguna minusvalidesa o incapacitat. Amb nosaltres estaràs a gust en tot moment i, per descomptat, t’ajudem a aconseguir la millor indemnització”.

Disposem dels professionals necessaris per valorar tots els aspectes de l’accident de treball i les seves conseqüències: perits mèdics que avaluen les lesions patides, perits especialistes en la reconstrucció de l’accident, tècnics en la prevenció de riscos laborals, economistes experts en el càlcul de tots els perjudicis econòmics….

onandia_advocats_maxima_indemnitzacio
onandia_advocats_barcelona_contactar
onandia_advocats_barcelona_indemnitzacio
onandia_abogados_barcelona_trato

Et recomanem

Que abans d’acceptar qualsevol tipus d’indemnització per accident que t’ofereixin les companyies d’assegurances o la part contrària:

1. No signis cap document.
2. Consultis amb el teu advocat, ja que la quantitat molt possiblement sigui inferior a la que podries rebre.

Comença ara la teva
reclamació GRATIS

picto-consultarapida CONSULTA RÀPIDA

He llegit i accepto la política de privacitat