Advocats de Negligències Mèdiques

Negligències Mèdiques

A Onandia Advocats de Barcelona som advocats experts en l’assistència jurídica a les víctimes de negligències mèdiques. Afortunadament aquests casos són poc freqüents, però quan succeeixen, solen ser molt complexos i requereixen una dedicació excepcional. Per això, en aquesta àrea fa falta un assessorament molt acurat. En la majoria d’assumptes sobre errors mèdics que hem portat hem pogut constatar que el procediment és llarg i difícil, però si es fan els passos adequats es resol favorablement. Abans d’iniciar el procés judicial contrastem diagnòstics i comparem el cas amb la jurisprudència mèdica i legal vigent.

A partir d’aquí es comencen les accions de reclamació d’indemnitzacions per negligència mèdica, tant pels danys com pels perjudicis que resultin.

Al despatx Onandia Advocats de Barcelona un equip de metges i advocats valorarem conjuntament l’existència de la negligència mèdica en la intervenció quirúrgica o en el tractament mèdic inadequat i les lesions que han provocat. Encara que qualsevol actuació mèdica que pugui considerar-se una mala pràctica i que hagi ocasionat un dany al pacient pugui a priori donar lloc a una indemnització, fins i tot aquelles seqüeles previsibles de les quals no es va informar al pacient, aquests assumptes mereixen una avaluació professional molt minuciós.

Si has patit negligència mèdica per error mèdic de diagnòstic, tractament o quirúrgic tant en la Sanitat Pública com a un Centre Sanitari Privat truca’ns i valorarem el teu cas gratuïtament.

Consulta el nostre cas d’èxit amb una indemnització per negligència mèdica en assaig clínic de 250.000 € més interessos i costes.

Consulta el nostre cas d’èxit amb una indemnització per negligència mèdica de 601.139,09 € més interessos i costes.
Et recomanem

Que abans d’acceptar qualsevol tipus d’indemnització per accident que t’ofereixin les companyies d’assegurances o la part contrària:

1. No signis cap document.
2. Consultis amb el teu advocat, ja que la quantitat molt possiblement sigui inferior a la que podries rebre.

Comença ara la teva
reclamació GRATIS

picto-consultarapida CONSULTA RÀPIDA

He llegit i accepto la política de privacitat