Barem d'Indemnització per Accidents

Barems d’Indemnització

Al 100% dels casos millorem la indemnització per accident que t’ofereix l’asseguradora

Si ho desitges pots consultar les quanties d’indemnització fixades pel 2016 per la nova Llei 35/2015 de reforma del sistema per a la valoració dels danys i perjudicis causats a les persones.

No obstant això, tenint en compte que el barem d’indemnització per accident inclou variats casos, el millor és que contactis amb Onandia Advocats perquè analitzem les possibilitats del teu cas en particular i realitzem al moment una primera valoració del càlcul d’indemnització que et correspon per l’accident i la incapacitat laboral si procedís.

En síntesi, les principals novetats del barem d’indemnització per accidents de trànsit suposen:

 • Augment de la protecció de les víctimes: s’incrementa la protecció als perjudicats, especialment als menors d’edat, i s’estableix un tractament d’indemnització i un sistema d’indemnització actualitzat i adaptat a la realitat.
 • Casos de defunció: es millora la percepció de les indemnitzacions mitjançant la seva individualització, tenint en compte les noves estructures familiars incrementant-se notablement les indemnitzacions. Es classifiquen als perjudicats en cinc categories autònomes: cònjuge, ascendents, descendents, germans i propers. Considera que aquests sofreixen sempre un perjudici compensatori i de la mateixa quantia, amb independència que concorrin o no en altres categories de perjudicats.
 • Casos de seqüeles o lesions permanents: es reforça especialment la reparació del gran lesionat que quedi amb discapacitats que requereixin de suports intensos per a la seva autonomia personal, indemnitzant en tot cas el lucre cessant i danys emergents. A més es revisa el barem mèdic de seqüeles per adaptar-ho a l’estat actual de la ciència.
 • Casos de lesions temporals: s’indemnitzen en funció del tipus d’impediment que ocasionin incloent a més el perjudici econòmic que s’acrediti i es reconeix la possibilitat de seqüeles temporals i la seva indemnització. A més s’indemnitzen totes les despeses que generi les lesions com per exemple, l’increment de costos de mobilitat del lesionat, els desplaçaments de familiars per atendre-li, despeses per atendre als familiars menors o especialment vulnerables dels quals s’ocupava el lesionat, etc.
 • Increment de les indemnitzacions per accident:
  • Les indemnitzacions per mort s’incrementen un 50% de mitjana.
  • Les indemnitzacions per seqüeles s’incrementen un 35% de mitjana.
  • Les indemnitzacions per lesions s’incrementen un 12,8 % de mitjana.
Consulta els Barems d’Indemnització aquí

CALCULEM
la teva indemnització
RÀPID i sense
COMPROMÍS

 Contacte Onandia Advocats Accidents Barcelona

Calculem la indemnització que et correspon en:

Només cobrem si reps indemnització

Els importants resultats obtinguts al llarg dels anys són la nostra garantia de solvència i treball ben fet. Sens dubte, amb nosaltres trobaràs el millor suport per defensar els teus interessos.

Et recomanem

Que abans d’acceptar qualsevol tipus d’indemnització per accident que t’ofereixin les companyies d’assegurances o la part contrària:

1. No signis cap document.
2. Consultis amb el teu advocat, ja que la quantitat molt possiblement sigui inferior a la que podries rebre.

Comença  ara la teva
reclamació GRATIS

picto-consultarapida CONSULTA RÀPIDA

He llegit i accepto la política de privacitat