Què he de fer si tinc un accident amb una moto eCooltra? Aquesta pregunta és cada vegada més recurrent.I és que, en la mesura en què creix el nombre d’usuaris que s’interessa per aquest tipus de servei com a forma habitual de transport, el fa el dels qui desconeixen les implicacions que el seu ús comporta.

Però, anem per parts.

Què és eCooltra i com funciona

ECooltra és un servei europeu de lloguer de motos elèctriques per minuts al qual s’accedeix des d’una app mòbil.

Entre els seus grans avantatges: la possibilitat de desplaçar-se de forma ràpida, còmoda i sostenible per la ciutat sense necessitat d’adquirir una moto elèctrica en propietat, la qual cosa es tradueix en un gran estalvi de costos (adquisició del vehicle, manteniment, recàrrega, assegurança, estacionament , etc.), i la de circular per ciutats com Barcelona de forma neta i respectuosa amb el medi ambient, ja que cada km recorregut amb una eCooltra estalvia 60 g de CO2 a la teva ciutat.

Aquesta forma de transport aposta per l’ús temporal, limitat i compartit de la moto, sense horaris prefixats (pots utilitzar el servei les 24 hores del dia tots els dies de la setmana) ni compromisos, de tal forma que només hem de pagar pels minuts que utilitzis el vehicle.

Actualment, disposen d’aquest servei a Espanya les ciutats de Barcelona, ​​Madrid i València.

Què he de fer en cas d’accident amb una moto eCooltra

Els qui desitgen desplaçar-se de forma àgil i segura a través d’aquest servei necessiten aclarir certs dubtes, la més important: què ocorre si sóc víctima d’un accident amb moto eCooltra mentre condueixo o si vaig de paquet.

En aquest sentit, si ets major d’edat, tens en vigència el permís de conduir A, B, C o D, t’has donat d’alta en l’aplicació de forma correcta, utilitzes adequadament el servei i respectes les normes de circulació, pots reclamar indemnització i no hauries de tenir cap problema.

Recorda que només pots circular per vies permeses per a un ciclomotor de 50cc, a més de tenir en compte certes restriccions depenent de la ciutat en la qual et trobis, com les zones destinades a motosharing, que podràs conèixer des de la pàgina web de la companyia.

ECooltra compta amb una assegurança d’accidents

Depenent de les variants en les condicions particulars del servei en cada ciutat, aquestes són les cobertures:

  • Cobertura per danys a tercers.
  • Cobertura per danys i robatoris del propi vehicle: cobertura total amb una franquícia de 500€ o 99€, segons la tarifa assignada (amb 0,24 €/minut, franquícia de 500 €; amb 0,29 €/minut, franquícia de 99 €).
  • Cobertura per danys personals de conductor i passatger en cas d’accident: segur d’assistència mèdica de fins a 6.000 €

Si com a conductor de la moto eCooltra no has estat el culpable del sinistre, no tindries de que preocupar-te, pots reclamar indemnització ja que seria l’assegurança de l’altre vehicle implicat el responsable d’assumir els pagaments i indemnitzacions.

Per cert, cada moto conté dos cascos i la documentació de la moto, compten amb una autonomia de 70 quilòmetres i una velocitat màxima de 45 km/h.

Passos a seguir si tens un accident amb moto eCooltra

  • Emplenar el comunicat d’accident que trobaràs a la moto, al costat de la documentació de la mateixa, i enviar-lo a eCooltra, en un termini màxim de 48 hores, excepte en casos de força major, des de la data en què es produeix el supòsit assegurat.
  • Avisar al servei d’Atenció al Client eCooltra el més aviat possible perquè pugui assessorar-te i procedir a recollir la moto accidentada del lloc dels fets.
  • T’aconsello llegir detingudament l’article sobre totes les claus sobre la indemnització per accident de moto.

Si ets usuari del servei eCooltra a Barcelona i has patit un accident, consulta amb un advocat especialista en indemnitzacions per accident de moto que vetlli pels teus interessos. Si vols, pots posar-te en contacte directament amb mi i t’atendré sense cap tipus de compromís.

Gaudeix amb molta prudència de les motos eCooltra en els teus desplaçaments per la ciutat.

Comença ara la teva reclamació GRATIS
Consulta rápida
Consulta ràpida 24h

    He llegit i accepto la política de privacitat

    En compliment de la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de RAMÓN ONANDIA ALSIUS amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per a mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'empresa.
    L'informem que les dades que ens faciliti seran tractats de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat d'aquests, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades.
    En el cas que es produeixin canvis en algunes de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem, ens el comuniqui per escrit.
    L'informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de RAMÓN ONANDIA ALSIUS, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a RAMBLA CATALUNYA 87 2n D de BARCELONA, 08008 BARCELONA, o correu electrònic roa@onandia.com.