Patir un accident de trànsit envestit per monopatí quan circules amb moto pot semblar ciència-ficció, però no ho és. El cas va ocórrer en un carrer de la zona alta de Barcelona mentre el nostre client, Manuel Y., circulava tranquil·lament amb la seva moto. Un menor d’edat es va abalançar sobre ell amb el seu monopatí skateboard a tota velocitat, causant-li lesions personals i materials. En ser el responsable de l’accident un menor d’edat, la seva insolvència aparentment limitava les possibilitats d’obtenir una indemnització pels danys i perjudicis ocasionats.

Manuel Y. es va posar en contacte per recomanació amb el nostre despatx d’advocats de Barcelona. Després d’analitzar la seqüència de l’accident de trànsit causat per l’atropellament del monopatí, vam establir l’estratègia centrant la reclamació de la indemnització pertinent als pares del menor i la companyia d’assegurances del seu habitatge amb cobertura de responsabilitat civil. Com a advocats especialistes en accidents de trànsit ens vam ocupar de tots els tràmits, interposant la corresponent reclamació judicial. Manuel Y. va obtenir una indemnització que va cobrir tots els danys materials causats, així com els danys per baixa laboral, seqüeles i perjudicis econòmics soferts.

T’informem GRATIS: 934 88 11 25

Comença ara la teva reclamació GRATIS
Consulta rápida
Consulta ràpida 24h
He llegit i accepto la política de privacitat
En compliment de la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de RAMÓN ONANDIA ALSIUS amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per a mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'empresa.
L'informem que les dades que ens faciliti seran tractats de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat d'aquests, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades.
En el cas que es produeixin canvis en algunes de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem, ens el comuniqui per escrit.
L'informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de RAMÓN ONANDIA ALSIUS, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a RAMBLA CATALUNYA 87 2n D de BARCELONA, 08008 BARCELONA, o correu electrònic roa@onandia.com.