Per Accident Blog

Saps com reclamar una indemnització per accident en cas de lesions lleus?

Molts accidents de trànsit solen ser petits esglais que únicament comporten danys materials. No obstant això, si es produeixen danys físics cap la possibilitat de reclamar una indemnització per les lesions lleus sofertes.

Per poder reclamar la màxima indemnització per accident, és molt important tenir en compte els terminis dels quals disposem.

El termini per reclamar indemnització per accident és d’1 any a partir de l’alta del metge, però és molt important no esperar tant temps i després de l’accident contactar immediatament amb un advocat d’accidents independent a les asseguradores. D’aquesta manera un equip de professionals experts format per perits mèdics faran un seguiment del cas de cara a disposar de la documentació pertinent per poder reclamar la màxima indemnització per accident una vegada l’accidentat disposi de l’alta del metge. En cas contrari, ens  podem trobar amb sorpreses com, ser donats d’alta sense seqüeles malgrat tenir-les, que l’asseguradora no autoritzi la rehabilitació que necessita l’accidentat per a la seva recuperació, etc…

Per evitar aquests contratemps, a Onandia Advocats d’Accidents et recomanem que després de patir l’accident t’assessoris al més aviat possible amb un advocat especialista en accidents de trànsit lleus que sigui independent de les asseguradores.

Ramón Onandia

Saps com reclamar una indemnització per accident en cas de lesions lleus?
Valora aquest article

Escrit per

Ramon Onandia és advocat del despatx Onandia Advocats de Barcelona, ​​especialitzat en la reclamació d'indemnitzacions per accident de trànsit, accidents laborals i negligències mèdiques.