Advocats d'Accidents a Barcelona

Despatx

Onandia Advocats a Barcelona

El despatx Onandia Advocats de Barcelona va iniciar la seva activitat en 1997 especialitzant-se en la reclamació d’indemnitzacions per accident de trànsitaccident laboral i negligències mèdiques.

Ramón Onandia Alsius és el soci fundador del despatx i qui directament atén a cada client. La nostra missió és que l’afectat per un accident se senti recolzat des del primer moment i durant tot el procés, pel que comptem amb el suport d’un equip de

professionals experts format per perits mèdics, perits reconstructores d’accidents i especialistes en la prevenció de riscos laborals.

Onandia Advocats és un despatx totalment independent que solament treballa per perjudicats en accidents. No treballem per a asseguradores, cosa que considerem clau per aconseguir la màxima indemnitzaciópossible en cada procediment.

Només cobrem si reps indemnització

Els importants resultats obtinguts al llarg dels anys són la nostra garantia de solvència i treball ben fet. Sens dubte, amb nosaltres trobaràs el millor suport per defensar els teus interessos.

Et recomanem

Que abans d’acceptar qualsevol tipus d’indemnització per accident que t’ofereixin les companyies d’assegurances o la part contrària:

1. No signis cap document.
2. Consultis amb el teu advocat, ja que la quantitat molt possiblement sigui inferior a la que podries rebre.

Ramón Onandia Alsius

Llicenciat en Dret, especialista en Dret Civil, Dret Penal i Dret de la Circulació i soci fundador de Onandia Advocats.

Col.legiat nº 24.485 del Ilustre Colegi d’Advocats de Barcelona, llicenciat en Dret per l’Universitat Internacional de Catalunya i Màster en Dret per la Universitat Pompeu Fabra.
Membre de la secció de Dret de la Circulació del Col·legi
d’Advocats de Barcelona i membre d’ADEVI
(Associació d’Advocats de Mates de Responsabilitat Civil).

Dr. José de la Poza Marcos
Dr. José de la Poza Marcos
Perit mèdic acreditat per la Generalitat de Catalunya. Màster en Medicina de les Assegurances. Diplomat en valoració del danys corporals. Membre de l’Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses.
Rafael Cortés
Rafael Cortés
Perit judicial i perit reconstructor d’accidents
Montserrat Palacio Peña
Montserrat Palacio Peña
Administrativa i secretària legal.

Comença ara la teva
reclamació GRATIS

picto-consultarapida CONSULTA RÀPIDA

He llegit i accepto la política de privacitat